Meer resultaten voor handtassen louis vuitton 2016

 
handtassen louis vuitton 2016
 
Louis Vuitton Lente/Zomer 2016.
Facebook Twitter Instagram Pinterest Google Youtube RSS Nieuwsbrief. Louis Vuitton Lente/Zomer 2016. Louis Vuitton Lente/Zomer 2016. Lees ook Vogue-redacteuren selecteren de beste sale aankopen. Louis Vuitton Lente/Zomer 2016 1. 1 / 51 Thumbnails. Louis Vuitton Lente/Zomer 2016 2. 2 / 51 Thumbnails. Louis Vuitton Lente/Zomer 2016 3. 3 / 51 Thumbnails. Louis Vuitton Lente/Zomer 2016 4.
Louis Vuitton collectie lente 2016 The Bag HoarderThe Bag Hoarder.
Geplaatst door Jadwiga in Schoenen Tassen op 10 oktober 2015. Is dit de beste collectie van Nicholas Ghesquière voor Louis Vuitton? Ik denk het wel. Waren de vorige shows nog heel erg retro nu maakt Ghesquière een enorme sprong naar het heden en misschien wel naar de toekomst de digital age. De modellen leken animefiguren slash space cowboys. Klinkt als een slechte mix maar de show was prachtig. De setting was futuristisch de collectie kleurrijk en modern. En zoals verwacht waren er lekker veel tassen. Louis Vuitton is inmiddels zo veel meer dan de bekende Speedy tas.
Celebs met Louis Vuitton-handtassen foto 1 van 47 HLN.be.
vorige foto 1 van 47 volgende Celebs met Louis Vuitton-handtassen. Welke celebs zijn dol op hun W-tas van Louis Vuitton? algemene voorwaarden en gedragscode. Mobiele app voor iPhone. Mobiele app voor Android. De laatste 48 uur. RSS wat is RSS? HLN.be in je favorieten. De krant tijdens mijn vakantie.
Voor deze prachtige Louis Vuitton tassen verkoop je spontaan een nier HLN.be.
Raadpleeg het archief sluiten. Voor deze prachtige Louis Vuitton tassen verkoop je spontaan een nier. Door Timon Van Mechelen 10/03/16 17u00 Instagram @louisvuitton. Hoewel ontwerper Nicolas Ghesquière prachtige kleren ontwerpt voor Louis Vuitton staat het modehuis natuurlijk nog steeds bij het grote publiek bekend om hun handtassen. De typische tassen met het bekende Vuitton embleem op zijn dan ook al oeroud. Toch weet Ghesquière het weer klaar te spelen ons letterlijk bij elk hernieuwd exemplaar te doen wegzwijmelen.
Louis Vuitton Cruise 2017 collectie The Bag HoarderThe Bag Hoarder.
Geplaatst door Jadwiga in Tassen op 29 mei 2016. Voor de Louis Vuitton Cruise 2017 collectie vloog Nicholas Ghesquière plus alle modellen en 514! genodigden de halve wereld over. Hij showde de nieuwste Louis Vuitton collectie in Rio de Janeiro. In het futuristische Niterói museum voor hedendaagse kunst ontworpen door Oscar Niemeyer. Uitkijkend op een baai en met ondergaande zon was dit de perfecte setting voor een moderne en verrassend sportieve collectie. En een primeur sommige tassen zijn nu al te koop! Rio de Janeiro is niet voor niets de locatie voor deze show geweest.
Louis Vuitton accessoires herfst 2016 The Bag HoarderThe Bag Hoarder.
Geplaatst door Jadwiga in Schoenen Tassen op 11 maart 2016. Louis Vuitton was de hekkensluiter van fashion month. De laatste grote show in Parijs. En het was een succes! Ze zeggen dat het misschien wel de beste collectie van Nicholas Ghesquière voor Louis Vuitton is. Het was in ieder geval een show met ontzettend veel verschillende tassen. Kijk je mee naar de Louis Vuitton accessoires voor de herfst 2016 collectie?
Louis Vuitton Cruise 2016 collectie The Bag HoarderThe Bag Hoarder.
Geplaatst door Jadwiga in Tassen op 9 mei 2015. Deze week worden verschillende cruise collecties getoond. Chanel beet eerder het spits af en woensdag was het de beurt aan Louis Vuitton. De Louis Vuitton Cruise 2016 show vond plaats op de Bob en Dolores Hope Estate in Palm Springs Californië. De setting van de show was fantastisch. Een groot huis bovenop een berg uitkijkend over Palm Springs. Plus een ondergaande zon. Dat zorgde voor een prachtige show mét heel veel nieuwe Louis Vuitton tassen. Na elk nieuw seizoen van Louis Vuitton word ik steeds een grotere fan van Nicholas Ghesquière voor Louis Vuitton.
Celebs met Louis Vuitton-handtassen foto 1 van 47 HLN.be.
vorige foto 1 van 47 volgende Celebs met Louis Vuitton-handtassen. Welke celebs zijn dol op hun W-tas van Louis Vuitton? algemene voorwaarden en gedragscode. Mobiele app voor iPhone. Mobiele app voor Android. De laatste 48 uur. RSS wat is RSS? HLN.be in je favorieten. De krant tijdens mijn vakantie.

Contacteer ons