Op zoek naar aluminium portemonnee?

 
aluminium portemonnee
 
Relatiegeschenk Aluminium portemonnee bedrukt met logo.
ABS binnenzijde met spiegel. Praktisch en stijlvol geschenk. Levertijd tenzij anders vermeld Order met opdruk binnen 8 werkdagen Order zonder opdruk binnen 3 werkdagen. De aluminium portemonnee heeft een ABS binnenzijde met een spiegel drie grote en vier kleine insteekvakken. De portemonnee gaat open en dicht door middel van een handige drukknop en is zeer makkelijk in gebruik. De aluminium portemonnee is een praktisch en stijlvol geschenk voor zakenrelaties. Aantal 100 250 500 1000.
Ögon designs Big Stockholm portemonnee Card Cases Pasjeshouders.
Ögon designs Big Stockholm portemonnee. 4 Beoordelingen Voeg Uw Beoordeling toe. Originele aluminium portemonnee van Ögon Designs. Hij is iets groter dan de Ögon kaarthouder waardoor hij meer ruimte heeft voor bankbiljetten en muntgeld. Omdat ze gemaakt zijn van aluminium en een ultrasterkte synthetische vezel zijn de kaarthouders zeer duurzaam en robuust. Afmetingen 11.7 x 9.3 x 1.9. Voeg toe om te Vergelijken. Ögon designs Aluminium Creditcardhouder.
Aluminium portemonnee Duifhuizen.
Een aluminium portemonnee dat klinkt misschien een beetje apart. Want waarom kies je niet gewoon voor een leren of kunstleren portemonnee? Een aluminium portemonnee heeft behoorlijk wat voordelen! In het kopje hieronder gaan we daar dieper op in. Al zijn er tegenwoordig ook steeds meer portemonnees te krijgen die een mix van zowel leer als aluminium zijn. Zoals bijvoorbeeld het bekende merk Secrid die een breed assortiment heeft van de aluminium wallet met leer erom heen. Voordelen van een aluminium portemonnee. Los van het feit dat een aluminium portemonnee er simpelweg strak en mooi uitziet het oog wil ook wat zijn er nog een aantal voordelen te benoemen. We hebben ze voor je op een rijtje gezet.
Aluminium portemonnee a-sorti.
Skip to Main Content. Skip to Right Column.
Veilig op orde met een aluminium portemonnee Westwing.
Lees nu de gids.
Aluminium portemonnee.
Thin King Aluminium pasjeshouder. Aluminium Creditcardhouder Ögon designs. Aluminium portemonnee Ögon designs.
Online kopen Wholesale aluminium portemonnee case uit China aluminium portemonnee case Groothandel Aliexpress.com.
Home Groothandel Product groothandel aluminium portemonnee case. Gevonden 1276 aluminium portemonnee case Resultaten. Koper op zoek naar groothandel aluminium portemonnee case in Bagage amp Tassen zocht ook naar wallet case metalen metal case portemonnee behuizing lederen case lichi grain beschermhoes coin beschermhoes flip portemonnee aluminium aluminium flip portemonnee pu aluminium case mercury leather case Bekijk Meer. Gratis Verzending De Beste Koopjes Items Local Delivery.
Bedrukte Aluminium portemonnee Relatiegeschenk online bestellen.
Praktisch geschenk voor zakenrelaties. Met drie grote en vier kleine insteekvakken. Voorzien van een handige drukknop. Levertijd tenzij anders aangegeven. Met opdruk binnen 8 werkdagen. Zonder opdruk 1-2 werkdagen. De aluminium portemonnee is een praktisch geschenk voor zakenrelaties. De portemonnee is voorzien van een handige drukknop voor het openen en sluiten van de portemonnee. De ABS binnenzijde is voorzien van drie grote en vier kleine insteekvakken voor het opbergen van papiergeld en kaarten. Daarnaast is de binnenzijde van de portemonnee ook voorzien van een spiegeltje. Aantal 100 250 500 1000.

Contacteer ons