Resultaten voor hermes tas

 
hermes tas
 
Hermès Het ultieme tassenmerk Zakelijk Detailhandel.
In 1956 verscheen de voormalige filmster en toenmalige prinses van Monaco Grace Kelly op de cover van het tijdschrift LIFE. Ze hield een krokodillenleren tas van Hermès voor haar buik om zo haar zwangerschap te verhullen. Deze foto was het beging van de eerste klassieker onder de Hermès-tassen de eerste officiële it bag was ontstaan De Kelly-bag. De it-status van de Kelly-tas is inmiddels overtroffen door een andere minder damesachtige tas. Het verhaal gaat dat de Engelse Jane Birkin tijdens een vliegreis naast de toenmalige directeur van Hermès zat. Ze reisde met een tas van canvas en de directeur van Hermès stelde haar voor om een soortgelijke tas voor haar te maken van leer.
Duurste Hermes Birkin ooit geveild.
Wendela van den Broek dinsdag 31 mei 2016. Een met diamanten bezette Birkin tas van krokodillenleer van Hermes heeft onlangs alle records gebroken als duurste tas die ooit geveild is. De tas werd voor bijna 300.000 dollar 269.668 euro door veilinghuis Christies in Hongkong verkocht aan een onbekende bieder waarmee de schatting ruim werd overtroffen. Van deze tas van een zeer zeldzaam mat wit Himalaya Niloticus krokodillen leer met 18 karaats wit gouden details en sluiting en slot bezaaid met diamanten worden volgens Christies slechts twee per jaar gemaakt hetgeen de exclusiviteit van de al zo exclusieve Birkin alleen maar verhoogt.
Deze Hermès Birkin is nu de duurste tas ooit verkocht Vogue Nederland.
Trending Vogue Special Issue Mother Love. Trending Gigi Hadid op Vogue Mei. Facebook Twitter Instagram Pinterest Google Youtube RSS Nieuwsbrief. 5x Vogue SLA kookboek én SLA-lunch. Deze Hermès Birkin is nu de duurste tas ooit verkocht. Deze Hermès Birkin is nu de duurste tas ooit verkocht. De Hermès Birkin tas is sinds diens eerste ontwerp in de jaren tachtig één van de meest exclusieve en onbereikbare tassen. Zo zijn er ellenlange wachttijden voor de tas die is vernoemd naar zangeres Jane Birkin. Sinds 2010 onder invloed van de recessie lijken die wachtrijen voorbij en konden veel mensen de investering niet meer ophoesten.
Je kunt beter geld steken in een designertas dan in aandelen RTL Nieuws.
Als je op zoek bent naar een goede langetermijninvestering dan wil je misschien overwegen om de Hermès Birkin-tas aan te schaffen. De tas levert gemiddeld een hoger rendement op dan goud of aandelen. Het is niet zomaar een tas de Hermès Birkin. Het is misschien wel de meest exclusieve handtas in de wereld. Volgens Baghunter een marktplaats waar dure tassen op worden verhandeld is het gemiddelde jaarlijkse rendement op de tas stukken hoger dan op goud of aandelen. Ter vergelijking het rendement op aandelen in topbedrijven uit de Amerikaanse aandelenindex SP is gemiddeld 87 procent per jaar en op goud 15 procent. De Birkin-tas levert maar liefst 142 procent rendement op ziet Baghunter.
Zo worden tassen van 263.000 euro gemaakt NRC.
Hermès Wikipedia.
Volgens één legende zat de Engelse actrice Jane Birkin tijdens een vliegreisje in 1984 naast de directeur van Hermès te rommelen in een canvas tas. Hij stelde voor een soortgelijke tas voor haar te maken maar dan in luxueus Hermèsleer. 2 Sindsdien is de Birkin de nummer één op het verlanglijstje van veel tassenliefhebbers. De carré het vierkante zijden sjaaltje van 90 bij 90 cm met drukke print is waarschijnlijk wel de grootste bron van inkomsten van Hermès. Het sjaaltje werd geïntroduceerd in 1937. In de jaren vijftig zorgden dames als Elizabeth Taylor en Jackie Kennedy ervoor dat de carré een stijlklassieker werd. Tweemaal per jaar komt er een collectie uit van twaalf ontwerpen.
Hermès Welkom op de officiële website Hermes.com.
Discover Hermès universe news and special events find a Hermès boutique all the adresses and contact details buy online on the official Hermès website stay in contact subscribing the Hermès newsletter or following Hermès on social networks.
De 10 duurste tassen ter wereld Dure designer tassen merken.
Hermes Birkin Ginza Tanaka Bag. Op de tweede plaats staat de Hermes Birkin Ginza Tanaka Bag met een waarde van 15 miljoen euro. De Hermes Birkin tas is niet alleen gemaakt van platinum maar is ook bezet met 2.000 diamanten. Deze handtas is overigens meer bedoeld voor de sier en niet echt geschikt om te gebruiken hij is namelijk heel klein. Op nummero 3 staat de Diamond Forever handtas van Chanel twv 207.307. Zo van een afstandje is er niets bijzonders te zien aan deze klassieke Chaneltas. Waarom dan toch zo aan de prijs? Van deze limited editon Chanel tas worden slechts 13 exemplaren gemaakt.

Contacteer ons