Resultaten voor hermes birkin tas

 
hermes birkin tas
 
Waarom is een handtas als de Birkin van Hermès zo duur? Accessoires Mode KnackWeekend.be.
Toch vliegt deze tas over de toonbank. Wat is de kracht van een handtas die al 30 jaar onveranderd is gebleven? Het handtassenmodel Birkin van Hermès is een tas met een verhaal een geschiedenis een uitstraling én een stevig prijskaartje. Sinds de lancering van de handtas in 1984 is het ontwerp uitgegroeid tot een tijdloze klassieker die ook vandaag nog steeds op het verlanglijstje staat van heel wat vrouwen. Hoewel we in een maatschappij leven waar modetrends elk seizoen veranderen heeft de Birkin van Hermès de modegrillen doorheen de geschiedenis weten te overleven. In 2014 is de handtas nog altijd even gewild als dertig jaar geleden. Een tas gemaakt voor vrouw met een drukke agenda.
Deze Hermès Birkin is nu de duurste tas ooit verkocht.
Facebook Twitter Instagram Pinterest Google Youtube RSS Nieuwsbrief. Deze Hermès Birkin is nu de duurste tas ooit verkocht. Deze Hermès Birkin is nu de duurste tas ooit verkocht. De Hermès Birkin tas is sinds diens eerste ontwerp in de jaren tachtig één van de meest exclusieve en onbereikbare tassen. Zo zijn er ellenlange wachttijden voor de tas die is vernoemd naar zangeres Jane Birkin. Sinds 2010 onder invloed van de recessie lijken die wachtrijen voorbij en konden veel mensen de investering niet meer ophoesten.
De 10 duurste tassen ter wereld Dure designer tassen merken.
Op de tweede plaats staat de Hermes Birkin Ginza Tanaka Bag met een waarde van 15 miljoen euro. De Hermes Birkin tas is niet alleen gemaakt van platinum maar is ook bezet met 2.000 diamanten. Deze handtas is overigens meer bedoeld voor de sier en niet echt geschikt om te gebruiken hij is namelijk heel klein. Mouawads 1001 Nights Diamond Purse 3 miljoen. De eer gaat naar The Mouawad 1001 Nights Diamond Purse ter waarde van 3 miljoen euro. Deze handtas staat ook in het Guinness Book of World Records als duurste tas ooit gemaakt.
Hermès Tweedehands Hermès Hermès tweedehands online kopen Hermès Outlet Online Shop.
De Kelly bag en Birkin bag zijn de twee bekendste handtasmodellen van Hermès en aan het begin vervaardigd met technieken die werden gebruikt voor het vervaardigen van zadels voor de paardrijsport vandaag de dag de basis voor de cultstatus rondom Hermès en haar producten. De Kelly bag is vernoemd naar de actrice en prinses van Monaco Grace Kelly die op de cover van het tijdschrift Life verscheen met een Hermès tas van krokodillenleer voor haar buik om haar zwangerschap te verhullen.
Vind hermes in Tassen Damestassen op Marktplaats.nl.
Leren tas Hermes Birkin model. Stevig leren tas van borse in pelle. Model is birkin van hermes. 37 Cm b x 23 cm h x 17 cm d. Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. Hermes Birkin 35cm leer nieuw. Absolute nieuwstaat altijd in beschermhoes geweest geen onzin biedingen aub. Nieuw Ophalen of Verzenden. Originele hermes notebook met origineel papier deze is nooit gebruikt en nog in de verpakking.
Hermès Tassen Tweedehands Hermès Tassen Hermès Tassen tweedehands online kopen Hermès Tassen Outlet Online Shop.
De Kelly Bag en de Birkin Bag zijn twee handtassen van het huis die oorspronkelijk werden opgevat als accessoires voor op het paard. Nu hebben ze een cultstatus bereikt. De Kelly Bag is vernoemd naar Grace Kelly. De oorsprong van de Birkin Bag gaat terug naar actrice en zangeres Jane Mallory Birkin. Zij ging tijdens een vlucht van New York naar Parijs klagen over de geweldige maar veel te kleine Kelly bag tegen Jean Louis Dumas de Managing Director van Hermès op dat moment. De eerste schetsen werden gemaakt op een servet tijdens de vlucht.
United Wardrobe.
root.metaTags.description

Contacteer ons