Op zoek naar hermes birkin tas?

 
hermes birkin tas
 
Deze Hermès Birkin is nu de duurste tas ooit verkocht.
Deze Hermès Birkin is nu de duurste tas ooit verkocht. 1 juni 2016. De Hermès Birkin tas is sinds diens eerste ontwerp in de jaren tachtig één van de meest exclusieve en onbereikbare tassen. Zo zijn er ellenlange wachttijden voor de tas, die is vernoemd naar zangeres Jane Birkin.
10 feiten over de Hermès Birkin Bag die je nog niet wist Catawiki.
Het gerucht gaat dat er in elke Hermès boetiek een enorme wachtlijst staat voor Birkin bags, maar in werkelijkheid kun je, als je veel geluk hebt, een boetiekje binnen lopen, lief vragen en de winkel uitlopen met je eigen Birkin bag. Je eigen iconische Hermés tas bemachtigen?
Waarom is een handtas als de Birkin van Hermès zo duur? Accessoires Mode KnackWeekend.be.
Hij baseerde zich op een ontwerp uit 1982, en bedacht een handtas die hij vernoemde naar zijn muze, de Birkin. De actrice/zangeres was zelf gek op de tas en sleurde het hebbeding overal met haar mee. Sinds de lancering van de Birkin is de handtas uitgegroeid tot een icoon.
Top 10 duurste handtassen Catawiki.
Met 4.517 diamanten in verschillende keuren en een totaal gewicht van 381.92 staat deze tas op nummer 1. Om al deze diamanten op zijn plek te krijgen is er meer dan 8.800 uur! aan de Mouawad gewerkt. Genoeg inspiratie gekregen van al deze bling bling? Breng een bezoek aan onze designer tassenveiling. Hier vindt je designer merken zoals Chanel, Louis Vuittion, Gucci en nog veel meer vintage pracht. Bijzondere kavels deze week. Hermes Birkin 35 Cyclamen Epsom leather silver hardware.
Hermès Tweedehands Hermès Hermès tweedehands online kopen Hermès Outlet Online Shop.
De eerste schetsen voor de Birkin bag werden op een servet nog in het vliegtuig gemaakt en vormde de eerste stappen naar het ontwikkelen van de nu alom bekende tas van Hermés. De eerste Prêt-à-porter collectie van Hermès voor vrouwen en mannen verschenen ook in dit decennium op de markt.
De 10 duurste tassen ter wereld Dure designer tassen merken.
De tas is van alligator, bedekt met 334 keer 3.56 karaats diamanten en afgezet in 18 karaats wit goud. Hermes Birkin Ginza Tanaka Bag 15, miljoen. Op de tweede plaats staat de Hermes Birkin Ginza Tanaka Bag met een waarde van 15, miljoen euro.

Contacteer ons