Op zoek naar chanel tas?

 
chanel tas
 
Koop tweedehands Chanel in onze online shop The Next Closet.
Gabrielle Chanel Coco tekende Chanel in 1909 de wereld in. Coco Chanel was de vrouw die de typische 19e eeuwse mode een elegante doch masculiene touch gaf. Volgens haar was de vrouw beter af in een mooi pak van soepel.
Een Chanel-tas blijkt dus een enorm goede investering. Slice 2.
We begrijpen het volkomen, als je na het lezen van ons bericht over De Hermès-tas partnerlief smekend aan hebt gekeken en een eeuwige voorraad Ferrero Rocher hebt beloofd, of je spaarvarken hebt stukgeslagen om er heel geëmancipeerd zelf één te kopen. Ga maar weer oefenen op je puppy eyes, of zeg alvast sorry tegen je nieuwe porseleinen spaarpot, want nu blijkt eenzelfde iets te gelden voor Chanel. Een tas ervan blijkt namelijk de afgelopen 6 jaar 70!
Waarom je beter in een Chanel-tas kunt investeren dan in vastgoed.
Prijzen die behoorlijk in het niet vallen als je bedenkt dat je vandaag de dag na aankoop van een echte Chanel 2.55 al gauw 4.900 dollar 4350 euro lichter bent. Advertisement Continue Reading Below. Dat betekent dat de tas sinds z'n' introductie in 1955 enorm in waarde is gestegen.:
Top 10 duurste handtassen Catawiki. Notarieel toezicht. Accenture Innovation Awards.
Dit zilveren exemplaar is gemaakt van krokodillenleer, met een sluiting van witgoud met 1.500 witte en zwarte diamanten. Chanel Diamond Forever Classic Bag 232.994. In 2007 verscheen deze klassieke Chanel tas in een extra luxe uitvoering. Dit exemplaar is gemaakt van krokodillenleer met 334 diamanten en 18-karaats witgouden elementen.
United Wardrobe.
CHANEL Officiële website: Mode, Parfums, Schoonheid, Horloges, Juwelen.
ONLINE BOUTIQUE HUIDVERZORGING. WETTELIJKE VERMELDINGEN PRIVACYBELEID. VIND UW WINKEL. DE WEBSITE IS NIET BESCHIKBAAR IN HET NEDERLANDS, U WORDT DOORGESTUURD NAAR DE ENGELSE VERSIE. THIS SITE IS NOT AVAILABLE IN YOUR VERSION, YOU WILL BE REDIRECTED TO THE ENGLISH VERSION.
Chanel tas kopen? Dan moet je het nu doen. MonStyle.
Wacht niet langer met het kopen van een Chanel tas. Droom jij er ook van één van de gorgeous bags van Chanel om je schouder te hebben hangen? En dan vooral één van de super populaire tassen zoals de Chanel Boy Bag?
Zo scoor jij een Chanel-tas voor een fractie van de prijs.
Zaterdag 6 mei houdt Designer-Vintage een exclusieve sale in de Spiegel en Tuinzaal van het Amstel Hotel in Amsterdam. Maak je op voor een gevalletje designer bags, designer bags everywhere: van Chanel tot Louis Vuitton tassen en van vintage juweeltjes tot gloednieuwe Céline accessoires.

Contacteer ons