Op zoek naar birkin tas?

 
birkin tas
 
Zo worden tassen van 263.000 euro gemaakt NRC.
Duurste Hermes Birkin ooit geveild.
Wendela van den Broek dinsdag 31 mei 2016. Een met diamanten bezette Birkin tas van krokodillenleer van Hermes heeft onlangs alle records gebroken als duurste tas die ooit geveild is. De tas werd voor bijna 300.000 dollar 269.668 euro door veilinghuis Christies in Hongkong verkocht aan een onbekende bieder waarmee de schatting ruim werd overtroffen. Van deze tas van een zeer zeldzaam mat wit Himalaya Niloticus krokodillen leer met 18 karaats wit gouden details en sluiting en slot bezaaid met diamanten worden volgens Christies slechts twee per jaar gemaakt hetgeen de exclusiviteit van de al zo exclusieve Birkin alleen maar verhoogt.
Hermès Kelly Birkin Bag Girlscene.
Hermès Kelly Birkin Bag. 10 jaar geleden Door Redactie. next prev 26 0. De Kelly Bag de Birking Bag lijken al wel ééuwen hip. Tegenwoordig noemen ze dat tijdloos. En deze tassen de één vernoemd naar draagster Grace Kelly en de ander naar model/actrice Jane Birkin zijn nog steeds de populairste tassen van het Franse modehuis Hermès en ook meteen de tassen met de langste wachtlijsten. Er zit niet veel verschil in de twee tassen behalve dan dat de Birkin bag een slotje aan de sluiting heeft hangen en de Kelly Bag alleen een stalen nopje.
De 5 beste tassen om in te investeren The Bag HoarderThe Bag Hoarder.
Recent is deze prachtige Birkin 30cm in Anemone verkocht voor ruim 16.000 euro via Christies. Chanel 2.55 classic flap. Naast de Hermsès Birkin is een Chanel tas de tweede meest begeerde tas op aarde. Vraag en aanbod speelt hier ook een grote rol bij de resell value. Net als Hermès verhoogt Chanel eens per jaar de prijzen. Vaak met wel 20% korting! Zo kan het gebeuren dat je de ene dag eindelijk die Chanel tas koopt en dat ie een dag later ineens veel meer waard is. Niet doen en koop er een. Want anders ben je echt een dief van je eigen portemonnee. Wist je bijvoorbeeld dat de 2.55 10 jaar geleden maar zon 1800 euro kostte?
De 10 duurste tassen ter wereld Dure designer tassen merken.
Op de tweede plaats staat de Hermes Birkin Ginza Tanaka Bag met een waarde van 15 miljoen euro. De Hermes Birkin tas is niet alleen gemaakt van platinum maar is ook bezet met 2.000 diamanten. Deze handtas is overigens meer bedoeld voor de sier en niet echt geschikt om te gebruiken hij is namelijk heel klein. Mouawads 1001 Nights Diamond Purse 3 miljoen. De eer gaat naar The Mouawad 1001 Nights Diamond Purse ter waarde van 3 miljoen euro. Deze handtas staat ook in het Guinness Book of World Records als duurste tas ooit gemaakt.
Hermès Birkin bag Shoejunks.nl.
Deze tas is hét symbool van luxe elegantie en rijkdom dankzij haar hoge prijs en authenticiteit. Het is een tas waar elke fashionista van droomt en die in de kast ligt van elke celeb. De Birkin bag een tas met een lange geschiedenis én een lange wachtlijst! Elke Birkin bag wordt handgemaakt door vakbekwame handwerkslieden en er worden de beste materialen voor gebruikt zoals alligator krokodil hagedis geit kalf en zelfs struisvogelleer. Het stikwerk van de tas is perfect verfijnd. Goud en andere hoogwaardige metalen worden gebruikt voor details als sloten gespen en sleutels. Als extras kunnen bijvoorbeeld diamanten op de gespen geplaatst worden. Elke tas wordt geleverd met een stofkap en verpakt in speciaal gevormd vloeipapier om de tas in vorm te houden.
Birkin-tas van Hermès voor 262.000 euro verkocht.
Wat maakt dat een onbekende Amerikaan 263.000 euro betaalt voor de Birkin-tas van Hermès? De tas is dieprood van kleur ingelegd met tien karaats diamanten en gemaakt van krokodillenleer. Deze Birkin tas is bewust nog nooit gebruikt. De Amerikaan Jeffrey Berk kocht de tas 8 jaar geleden voor 160.000 euro als investering dat is maar liefst een waardestijging van 86%. Bekend is dat een Hermès tas een hoger rendement oplevert dan wanneer je investeert in goud of aandelen in topbedrijven. Het Amerikaanse bedrijf Baghunter laat dat weten en vermeld dat de waarde van een Birkin tas in 35 jaar met 500% kan toenemen. Een nadeel je moet hem wel in de kast laten staan. Hoe komt het dat deze tassen zoveel waard zijn?
Waarom is een handtas als de Birkin van Hermès zo duur? Accessoires Mode KnackWeekend.be.
Toch vliegt deze tas over de toonbank. Wat is de kracht van een handtas die al 30 jaar onveranderd is gebleven? Het handtassenmodel Birkin van Hermès is een tas met een verhaal een geschiedenis een uitstraling én een stevig prijskaartje. Sinds de lancering van de handtas in 1984 is het ontwerp uitgegroeid tot een tijdloze klassieker die ook vandaag nog steeds op het verlanglijstje staat van heel wat vrouwen. Hoewel we in een maatschappij leven waar modetrends elk seizoen veranderen heeft de Birkin van Hermès de modegrillen doorheen de geschiedenis weten te overleven. In 2014 is de handtas nog altijd even gewild als dertig jaar geleden. Een tas gemaakt voor vrouw met een drukke agenda.

Contacteer ons